Gir du også en julegave med mening?

Alle er ikke så heldige å komme hjem til Jul. Noen må dessverre være på sykehus ettersom de ikke er friske nok til å dra hjem og feire med familien sin. Forskning er det som kan bidra til at vi finner nye og bedre medisiner mot sykdommer som kreft. Kreft er ofte noe man hører om, men når det først rammer noen man kjenner så føler jeg det kan ramme "hvem som helst". Om flere bidrar til forskningen vil kanskje flere og flere overvinne den kampen. Synes kampanjen til Kreftforeningen med å henge opp en stjerne i vinduet på sykehusene er en fin ting for pasientene. Alle liker vel en julestjerne i vinduet sitt?

Igjennom året har jeg støttet to organisasjoner som ligger mitt hjerte nærmest. Disse er kreftforeningen og Nasjonalforeningen for folkehelsen med demensforskning. Selvom det ikke er store summer jeg kan gi, så tenker jeg at noe er bedre enn ingenting. 

Her er videoen til Kreftforeningens julekampanje.


Håper flere vil gi en julegave med en ekstra mening i år.

#kreftforskning #demens #støtte #organisasjon #kreftforeningen #forskning #helse

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

malinmadeleine

malinmadeleine

27, Moss

Jeg heter Malin Madeleine og er 27 år. Bor på Jeløya med verdens beste mann, Yin. Den 13.03.16 fikk vi vårt første barn, Benjamin. Jeg vil skrive om vår hverdag med fokus på trening og aktivitet.

Kategorier

Arkiv

hits